+36 20 325-66-40

Alumínium redőnyök

Az alumínium redőnyeink minden szerkezeti eleme alumíniumból készül. A redőny lamellái a megfelelő hang- és hőszigetelés céljából habosítottak. A redőnylefutó kefebetétes, a redőny tokja pedig extrudált alumínium. A tok tengelyezése golyóscsapágyas, feltolás gátlóval ellátott a nagyobb biztonság érdekében. A redőnyök mozgatása kézi és motoros megoldással is kivitelezhető.

Alapáras kivitelben fehér, barna és antracit színekben rendelhető, felár ellenében a RAL skála színeiben vagy különböző faeres fóliákban érhető el.

Típusai:

  • Külsőtokos redőny:

    A redőnyök legismertebb típusa, kedvező ár- érték aránya miatt. Alkalmas szinte minden típusú nyílászáró utólagos hang- és hőszigetelésére. A redőnytok a megrendelő kérésére készülhet többféle formában is.

  • Vakolható tokos redőny:

    Gyakorlatilag külsőtokos redőny, melynek tokszerkezete elrejthető a ház szigetelése mögött. Műszakilag tehát teljesen megegyezik a külsőtokos redőnnyel.

  • Szúnyoghálóval kombinált redőny:

    Külsőtokos és vakolható tokos redőny is készíthető redőnytokba épített rovarhálóval. Ebben az esetben a függőleges mozgatású rolós szúnyogháló redőnytokjába építve a redőny mögött mozgatható.

Galéria: