+36 20 325-66-40

Fedezze fel prémium minőségű árnyékolóinkat, melyek nem csak védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben, de otthonának esztétikai értékét is növelik.

Kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy lépjen velünk kapcsolatba további információkért. Szakértő csapatunk készen áll, hogy segítsen Önnek megtalálni az ideális árnyékolási megoldást otthonához vagy irodájához.

Max-Roll Bt. – A minőségi árnyékolás szakértője.

Műanyag redőny

Kiváló minőségű, csapágyazott tengellyel és anyagában színezett Lindab tokkal rendelkeznek alapkivitelben.

Műanyag redőny

Gurtni behúzó automatával felszerelt redőnyeink széles színválasztékban találhatóak, az elegáns külsőtokos megoldástól kezdve a praktikus vakolható tokos redőnyökig, a rovarokkal szemben védettséget nyújtó szúnyoghálóval kombinált változatokig.
Bővebben

Alumínium redőny

Hang- és hőszigetelt, német gyártmányú elemekből készülnek, habtöltetű redőnylécekkel a hatékonyabb izolálás érdekében.

Alumínium redőny

A redőnyök mozgatása kézi vagy motoros megoldással lehetséges, továbbá szín- és dizájnválasztékban is gazdag kínálatot biztosítunk.
Bővebben

Faredőny

Hagyományos esslingeni faredőnyeink borovi fenyőből készülnek, a hagyományos faredőny színek mellett rendelhetőek natúr lakozott, fehér, okkersárga és barna árnyalatokban, illetve extra színopciókban is.

Faredőny

Faredőny kizárólag hagyományos méretű, régi redőnytokokba építhető be, motoros és gurtnis mozgatással is.
Bővebben

Szúnyogháló

Szúnyoghálóink speciális üvegszálas anyagból készülnek, átlátszó szürke színükkel nem sötétítik el a lakásokat, miközben hatékony védelmet nyújtanak a rovarokkal szemben.

Szúnyogháló

Széles választékban kínálunk kereteket és rolós megoldásokat, melyek könnyen illeszkednek ablakokhoz és ajtókhoz.
Bővebben

Beltéri árnyékolók, Reluxa

A lakások és irodák egyszerű árnyékolója. Reluxáink kizárólag alumíniumból, rendkívül széles színválasztékban rendelhetők.

Beltéri árnyékolók

Beltéri árnyékolóink között megtalálhatóak a színes alumínium reluxák, a vászon roletták, valamint a praktikus szalagfüggönyök, melyek kiválóan alkalmazkodnak irodák és lakások igényeihez.
Bővebben

Kültéri árnyékolók

Az elegáns és megbízható könyökkaros napellenzőink ideális megoldást nyújtanak mind kisebb erkélyek, mind tágas teraszok árnyékolására.

Kültéri árnyékolók

A napellenzőink SATTLER és DICKSON anyagokból választhatóak, melyek UV-stabilak és gombásodás ellen impregnáltak.
Bővebben